Har du hört om ApartDirect förut? ApartDirect erbjuder fullt möblerade lägenheter, för närvarande i Stockholm & Linköping. Vi är ett familjeföretag med lägenhetshotell som varit igång sedan 2012. Vårt företag växte ur det ökande behovet från företag och fritidsresenärer att hitta alternativ ackommodering till vanliga hotell.

Så hur särskiljer vi oss från vanliga hotell? Man kan säga att våra lägenhetshotell känns lite mer som hemma. Vi värderar din bekvämlighet, integritet och sparsamma utgifter. Hos oss bor du som hemma, med ditt eget kök, sängkläder, handdukar och ofta andra bekvämligheter som tvättmaskin. Vårt koncept med nyckelkoder för flexibel och enkel check-in process står för närvarande ut på marknaden. Med våra lägenheter kan du hyra både på lång och kort sikt.

ApartDirect har lägenhetshotell på sju platser i Stockholm.

 

Vår ambition är att erbjuda bästa möjliga service, och därför har vi en 24h support, alltid redo att besvara frågor oavsett om du behöver veta den närmsta kommunala rutten eller om du är i behov av något i din lägenhet. Vi skulle bli glada att få välkomna dig redan idag!