ApartDirect är inte ett vanligt lägenhetshotell. Det är helt enkelt annorlunda.

Företaget växte 2012 ur ett ökat behov från företags- och fritidsresenärer att hitta alternativt boende till vanliga hotell.

Vem kan tänkas bo hos ApartDirect lägenhetshotell? Det beror helt på varför du letar boende. Hos ApartDirect väljer du själv om du vill hyra en kortare eller längre period. En månad, tre nätter eller varför inte en vecka?

Gäster som kan tänkas bo hos ApartDirect finner ett företag som värderar enkelhet, säkerhet och bekvämlighet. Det är tillgängligt för företagsresenärer i behov av temportärt boende för en längre period, familjer som behöver en evakueringslägenhet under renovering av sitt eget hus, eller bara den enkla turisten som besöker Stockholm under en lyxig shoppingweekend.

 


En vacker vy över Stockholms kanaler.

Hur är det annorlunda att bo hos ApartDirect? Till skillnad mot ett hotell så har du tillgång till kök eller kökspentry. Du får även TV, gratis wi-fi och andra bekvämligheter så att det känns lite mer som hemma. Boendet inkluderar alltid sängkläder och handdukar, precis som en vanlig hotellvistelse. Rummen är rymliga, och i de flesta fall kommer de även med en tvättmaskin, ibland även diskmaskin. Det som kan saknas, men som också bidrar till en lägre kostnad, är frånvaron av daglig städning och frukost. Men städning och extra önskemål kan oftast ordnas över supporten som jobbar dygnet runt och nås per telefon, mail och chatt.